Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩN

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 17.10.2011

Η Ένωση Ελλήνων Εργατολόγων συμπαραστέκεται στον αγώνα των Ελλήνων Δικαστών, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι το «κτύπημα» των εγγυήσεων που εξασφαλίζουν την ανεξαρτησία του δικαστή συνιστά κατάρρευση του κράτους δικαίου και δεν ωφελεί σε τίποτε την ανόρθωση της χώρας, αντίθετα παραπέμπει σε διαμόρφωση κλίματος πολιτειακής εκτροπής.
Η ανεξαρτησία του Έλληνα Δικαστή είναι ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας και δεν θα παρακολουθήσουμε αμέτοχοι την σταθερή μεθόδευση που τα τελευταία χρόνια συντελείται από όλες τις κυβερνήσεις, να αλωθεί στα πλαίσια εξυπηρέτησης συγκεκριμένων κυβερνητικών επιλογών.

Προσυπογράφουμε ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο των αιτημάτων, έτσι όπως αναπτύσσεται στο από 15/10/2011 ψήφισμα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αντιγράφοντας τη 2η παράγραφό του, ζητώντας και εμείς ομοίως από την κυβέρνηση: «…να αντιληφθεί τις επιπτώσεις της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής στον Ελληνικό Λαό. Να σταθμίσει τις ανάγκες και τα συμφέροντα των πολιτών. Να αντιληφθεί την ανάγκη της προστασίας των αδυνάτων που έγιναν τόσο πολλοί και θα γίνουν ακόμα περισσότεροι με τα εξαγγελόμενα μέτρα..».


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Νικολουτσόπουλος Γεώργιος Λουκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου